tisdag 25 september 2007

Målningen i Mjöbäck=)

Så i helgen var det äntligen dax att åka ner till Mjöbäck och måla panelen på det blivande huset.Erik åkte ner på torsdagskvällen och vi andra (jag, Joakim, pappa och Karin) kom ner på fredagkvällen.
Erik började måla kl. 7 på fredagsmorgonen och la inte ifrån sig penseln förrän kl.24. Vi andra målade mellan kl. 20 till kl.24 på fredagen. Allt var grundmålat när vi lämnade fabriken då.
Vi bodde hos Rikard (Eriks lumparkompis) och Pia under helgen. Pappa och Karin hade med sig husvagnen, så dom och Joakim övernattade i den på Rikards och Pias garageuppfart.
Under lördagen började vi måla vid 10 och var inte klara förrän 21. 30. Då hade vi målat en färdigstrykning och var vi alla ganska trötta i kroppen men glada över att vi var klara. Joakim åkte hem på kvällen men vi andra åkte först på söndagsförmiddagen.

Här är bara en liten del av alla bräder som målades.

Så här blev färgerna. Huset blir vitt men har inslag av svarta detaljer.

Vi som slet i helgen + Erik förstås=) Vill passa på att tacka Pappa, Karin och Joakim för all hjälp. Utan er hade vi inte klarat av att göra detta på en helg.



Sen vill vi även tacka familjen Carlsson för möjligheten att få måla huset på plats och för gästfriheten med guidning, logi och mat=)
Nästa sommar när huset står på plats ska vi måla sista färdigstrykningen innan hela utsidan på huset är klart.
Kramar Elisabeth

Inga kommentarer: