måndag 15 oktober 2007

Husleverans 1

Första husleveransen kom idag. Imorgon kommer resten=)
När jag o Erik kom ut imorse hade en lastbil kommit med en del av huset. Det mesta var löst material så det var lite svårt att se hur det kommer se ut, men gavlarna var med så vi fick se lite av panelen och hur altandörrar och fönster kommer se ut. Så spännande!!!
Stenungsunds hamntjänst hade fått i uppdrag att montera upp byggställningar kring plattan, men någonstans på vägen hade kommunikationen brustit för när lastbilen kom så var hela vår uppfart täckt med byggställningar. Vi fick hjälpa chaffören att flytta undan detta innan allt material från Mjöbäcksvillan kunde ställas av. Det visade sig senare att ställningsbyggarna hade fått upplysningar om att husleveransen skulle komma imorn. Erik kom inte iväg till jobbet idag, men materialet blev ordentligt avställt och täckt med presseningar. Enligt väderleksrapporterna kan det bli regn inatt=(

Det mesta vi fick se idag var sånt här material!



Detta var det roligaste som kom idag, man fick en liten uppfattning att detta blir nog ett hus;)



Våra grannar längst ner på gatan fick också sitt hus idag. Deras husleverans kom i fyra stora block som monterades ihop på plats. I huset satt redan trappan på plats och på utsidan fanns redan ringklockan påmonterad.



Så här såg grannens Älvsbyhus ut när vi lämnade gatan i eftermiddag. Ganska otroligt att man kan få ihop det så snabbt.

Inga kommentarer: