tisdag 16 oktober 2007

Husleverans 2

Idag har det hänt grejer. Kl. 6.30 imorse var vi på plats i toftenäs. Då hade leverans 2 kommit från Mjöbäck. Huset kom i sektioner som var uppställda enligt bilden ovan. Sen fanns även en kran på lastbilen som hjälpte till att placera sektionerna till rätt plats. 4 snickare var med + chaffören av lastbilen och kranen. Erik var också med som hantlangare hela dagen. Inget vi var tvungna till, men Erik ville förstås vara med idag. Det hade inte regnat under natten men det blev tyvärr lite stänk från och till under dagen.


Första biten på huset är på plats=)



Under förmiddagen flöt bygget på i väldig fart. Innan jag åkte till jobbet (8.45) hade det flesta väggarna till nedervåningen kommit på plats.

Takstolarna tog lite tid att få på plats. Så under eftermiddagen gick den mesta av tiden till dem.

Sista stora biten på plats, innan dagens arbete avslutades. Huset är fortfarande öppet, vi hoppas att vi ska slippa regn i alla fall tills pappen är klar på taket. Det har varit en otroligt spännande dag och det fortsätter imorgon.
Sammanfattningsvis har det hänt en hel del idag, allt har fungerat bra, huset verkar passa på plattan vi gjort..puh...lite små incidenter har hänt men inget större att anmärka på.
fortsättning följer...
Kramar

Inga kommentarer: