måndag 2 juli 2007

Kontrakt..


Så i fredags var det äntligen dax för kontraktsskrivning med Mjöbäcksvillan. Efter många om och men har vi äntligen kommit hit. Priserna på de andra företagen var högre och det var mer jobb att byta till en annan husleverantör. De sista papprerna på hur vi vill ha köksfönstren skickar Erik in idag och sedan sker startskottet med hela projeket kan man säga. Om 12 veckor kommer husleveransen (nu får man räkna bort 4 veckor i juli pga semestrar) och om 18 veckor ska mjöbäcksvillan vara klar med sitt arbete. Om man räknar lite på det kommer alltså leveransen i slutet på oktober.


Har nog glömt berätta att vi har lagt till garaget på Mjöbäcksvillan, så de gör utsidan klar där också, dock inte altanen ovanpå. Känns skönt att ha ett projekt mindre att tänka på och framförallt var det praktiskt dels pga att vi kan ställa saker därinne och dels för att det hade blivit lite bråttom att få upp det senare (eftersom det sitter ihop med huset och husväggen bakom behövde skydd).


I denna veckan ska vi försöka få till en samrådsmöte med kommunen och vår kvalitetsansvarige. Erik ska ringa och boka tid för det idag. Sedan har vi fortfarande kvar sten på tomten som ska bort och sedan kan vi börja med plattan.


Kramar Elisabeth